Ελυτησ Αποφθεγματα Αγαπησ / Ελυτησ Αποφθεγματα Αγαπησ / Pin by Giannis Tourountzan on - Επειδή σ' αγαπώ και στην αγάπη ξέρω

Ότι αγαπώ γίνεται αδιάκοπα ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα οδυσσέας ελύτης. «κι ήθελε ακόμη πολύ φως να ξημερώσει. "ευλογημένη είναι η εποχή η οποία εμπλέκει ολόκληρο τον κόσμο σε μια συνωμοσία αγάπης." hamilton wright mabie "μην ανησυχείτε για το μέγεθος του . Επειδή σ' αγαπώ και στην αγάπη ξέρω Ανάλογα και τα «αποφθέγματά» του, θαρρείς και γράφτηκαν σήμερα και όχι .

Το αχ που βγάνει ο σκοτωμός, το αχ που βγάνει η αγαπη»! Ελυτησ Î'ποφθεγματα Î'γαπησ / Pin by Giannis Tourountzan on
Ελυτησ Î'ποφθεγματα Î'γαπησ / Pin by Giannis Tourountzan on from lh5.googleusercontent.com
«κι ήθελε ακόμη πολύ φως να ξημερώσει. Αν αγαπάς και υποφέρεις, αγάπα περισσότερο. Όμως εγώ δεν παραδέχτηκα την ήττα. Έτσι μιλώ για σένα και για μένα. Ότι αγαπώ γίνεται αδιάκοπα ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα οδυσσέας ελύτης. Φθάνει να 'σαι εδώ κοντά, να σε λέγω πως σε θέλω, να σ' εγγίζω, την δροσιά του πρωιού που αναπνέεις ν' αναπνέω· . Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου. Ανάλογα και τα «αποφθέγματά» του, θαρρείς και γράφτηκαν σήμερα και όχι .

See more ideas about ποιήματα, αποφθέγματα, σοφά λόγια.

Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου. Όμως εγώ δεν παραδέχτηκα την ήττα. Αν αγαπάς και υποφέρεις, αγάπα περισσότερο. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, πέρα από τα παρακάτω αγαπημένα αποφθέγματα, δε θα προσπαθήσω ιδιαίτερα να το περιγράψω. Φθάνει να 'σαι εδώ κοντά, να σε λέγω πως σε θέλω, να σ' εγγίζω, την δροσιά του πρωιού που αναπνέεις ν' αναπνέω· . See more ideas about ποιήματα, αποφθέγματα, σοφά λόγια. Επειδή σ' αγαπώ και στην αγάπη ξέρω Το αχ που βγάνει ο σκοτωμός, το αχ που βγάνει η αγαπη»! Ο οδυσσέας ελύτης (οδυσσέας αλεπουδέλης) γεννήθηκε στις 2 νοεμβ. «κι ήθελε ακόμη πολύ φως να ξημερώσει. "ευλογημένη είναι η εποχή η οποία εμπλέκει ολόκληρο τον κόσμο σε μια συνωμοσία αγάπης." hamilton wright mabie "μην ανησυχείτε για το μέγεθος του . «ν᾿ αγαπήσετε με πάθος και να καείτε απ᾿ τη φλόγα της αγάπης σας,. Ανάλογα και τα «αποφθέγματά» του, θαρρείς και γράφτηκαν σήμερα και όχι .

Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου. Ο οδυσσέας ελύτης (οδυσσέας αλεπουδέλης) γεννήθηκε στις 2 νοεμβ. "ευλογημένη είναι η εποχή η οποία εμπλέκει ολόκληρο τον κόσμο σε μια συνωμοσία αγάπης." hamilton wright mabie "μην ανησυχείτε για το μέγεθος του . «κι ήθελε ακόμη πολύ φως να ξημερώσει. Ότι αγαπώ γίνεται αδιάκοπα ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα οδυσσέας ελύτης.

Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου. Ελυτησ Î'ποφθεγματα Î'γαπησ / Pin by Giannis Tourountzan on
Ελυτησ Î'ποφθεγματα Î'γαπησ / Pin by Giannis Tourountzan on from i.pinimg.com
Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου. Το αχ που βγάνει ο σκοτωμός, το αχ που βγάνει η αγαπη»! Ανάλογα και τα «αποφθέγματά» του, θαρρείς και γράφτηκαν σήμερα και όχι . Επειδή σ' αγαπώ και στην αγάπη ξέρω «ν᾿ αγαπήσετε με πάθος και να καείτε απ᾿ τη φλόγα της αγάπης σας,. Ότι αγαπώ γίνεται αδιάκοπα ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα οδυσσέας ελύτης. Έτσι μιλώ για σένα και για μένα. Όμως εγώ δεν παραδέχτηκα την ήττα.

Φθάνει να 'σαι εδώ κοντά, να σε λέγω πως σε θέλω, να σ' εγγίζω, την δροσιά του πρωιού που αναπνέεις ν' αναπνέω· .

Αν αγαπάς και υποφέρεις, αγάπα περισσότερο. Το αχ που βγάνει ο σκοτωμός, το αχ που βγάνει η αγαπη»! "ευλογημένη είναι η εποχή η οποία εμπλέκει ολόκληρο τον κόσμο σε μια συνωμοσία αγάπης." hamilton wright mabie "μην ανησυχείτε για το μέγεθος του . See more ideas about ποιήματα, αποφθέγματα, σοφά λόγια. Ότι αγαπώ γίνεται αδιάκοπα ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα οδυσσέας ελύτης. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, πέρα από τα παρακάτω αγαπημένα αποφθέγματα, δε θα προσπαθήσω ιδιαίτερα να το περιγράψω. «ν᾿ αγαπήσετε με πάθος και να καείτε απ᾿ τη φλόγα της αγάπης σας,. Ανάλογα και τα «αποφθέγματά» του, θαρρείς και γράφτηκαν σήμερα και όχι . Επειδή σ' αγαπώ και στην αγάπη ξέρω Ο οδυσσέας ελύτης (οδυσσέας αλεπουδέλης) γεννήθηκε στις 2 νοεμβ. Έτσι μιλώ για σένα και για μένα. Φθάνει να 'σαι εδώ κοντά, να σε λέγω πως σε θέλω, να σ' εγγίζω, την δροσιά του πρωιού που αναπνέεις ν' αναπνέω· . Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, πέρα από τα παρακάτω αγαπημένα αποφθέγματα, δε θα προσπαθήσω ιδιαίτερα να το περιγράψω. Επειδή σ' αγαπώ και στην αγάπη ξέρω See more ideas about ποιήματα, αποφθέγματα, σοφά λόγια. «κι ήθελε ακόμη πολύ φως να ξημερώσει. Το αχ που βγάνει ο σκοτωμός, το αχ που βγάνει η αγαπη»!

Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου. Ελυτησ Î'ποφθεγματα Î'γαπησ / Pin by Giannis Tourountzan on
Ελυτησ Î'ποφθεγματα Î'γαπησ / Pin by Giannis Tourountzan on from i.pinimg.com
Επειδή σ' αγαπώ και στην αγάπη ξέρω Ο οδυσσέας ελύτης (οδυσσέας αλεπουδέλης) γεννήθηκε στις 2 νοεμβ. Αν αγαπάς και υποφέρεις, αγάπα περισσότερο. «ν᾿ αγαπήσετε με πάθος και να καείτε απ᾿ τη φλόγα της αγάπης σας,. Όμως εγώ δεν παραδέχτηκα την ήττα. Φθάνει να 'σαι εδώ κοντά, να σε λέγω πως σε θέλω, να σ' εγγίζω, την δροσιά του πρωιού που αναπνέεις ν' αναπνέω· . "ευλογημένη είναι η εποχή η οποία εμπλέκει ολόκληρο τον κόσμο σε μια συνωμοσία αγάπης." hamilton wright mabie "μην ανησυχείτε για το μέγεθος του . See more ideas about ποιήματα, αποφθέγματα, σοφά λόγια.

Φθάνει να 'σαι εδώ κοντά, να σε λέγω πως σε θέλω, να σ' εγγίζω, την δροσιά του πρωιού που αναπνέεις ν' αναπνέω· .

Φθάνει να 'σαι εδώ κοντά, να σε λέγω πως σε θέλω, να σ' εγγίζω, την δροσιά του πρωιού που αναπνέεις ν' αναπνέω· . Το αχ που βγάνει ο σκοτωμός, το αχ που βγάνει η αγαπη»! Ο οδυσσέας ελύτης (οδυσσέας αλεπουδέλης) γεννήθηκε στις 2 νοεμβ. «κι ήθελε ακόμη πολύ φως να ξημερώσει. «ν᾿ αγαπήσετε με πάθος και να καείτε απ᾿ τη φλόγα της αγάπης σας,. Έτσι μιλώ για σένα και για μένα. Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου. Αν αγαπάς και υποφέρεις, αγάπα περισσότερο. "ευλογημένη είναι η εποχή η οποία εμπλέκει ολόκληρο τον κόσμο σε μια συνωμοσία αγάπης." hamilton wright mabie "μην ανησυχείτε για το μέγεθος του . Ανάλογα και τα «αποφθέγματά» του, θαρρείς και γράφτηκαν σήμερα και όχι . Ότι αγαπώ γίνεται αδιάκοπα ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα οδυσσέας ελύτης. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, πέρα από τα παρακάτω αγαπημένα αποφθέγματα, δε θα προσπαθήσω ιδιαίτερα να το περιγράψω. Όμως εγώ δεν παραδέχτηκα την ήττα.

Ελυτησ Αποφθεγματα Αγαπησ / Ελυτησ Î'ποφθεγματα Î'γαπησ / Pin by Giannis Tourountzan on - Επειδή σ' αγαπώ και στην αγάπη ξέρω. Έτσι μιλώ για σένα και για μένα. "ευλογημένη είναι η εποχή η οποία εμπλέκει ολόκληρο τον κόσμο σε μια συνωμοσία αγάπης." hamilton wright mabie "μην ανησυχείτε για το μέγεθος του . Το αχ που βγάνει ο σκοτωμός, το αχ που βγάνει η αγαπη»! Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου. Ο οδυσσέας ελύτης (οδυσσέας αλεπουδέλης) γεννήθηκε στις 2 νοεμβ.